NL | FR | LU
Peoplesphere

Filip Baptist nieuwe CEO van Securex.

Filip Baptist werd op 18 december 2018 aangesteld als nieuwe CEO van de Groep Securex. Met zijn 25 jaar ervaring binnen Securex, waarvan 20 jaar in het directiecomité, zal Filip Baptist verder inzetten op continue verbetering van de klantentevredenheid. Hij volgt Stephan Londoz op, die de afgelopen 4 jaar aan het hoofd stond van de Groep Securex.

Filip Baptist werkt sinds 1993 voor de Groep Securex en is al 20 jaar lid van het directiecomité. Hij nam er verschillende functies op, zoals HR Director, General Manager van de Corporate Services en van Sales & Marketing, eindverantwoordelijke van Health & Safety, HR Consulting en HR Research. Daarnaast leidt Filip Baptist de internationale activiteiten van de Groep Securex. Hij kwam midden vorig jaar ook aan het hoofd te staan van de Payroll Services in België.

“2018 was een jaar vol veranderingen. We startten heel wat nieuwe projecten die Securex moeten klaarstomen voor de toekomst. Ik kijk ernaar uit om samen met het nieuw samengestelde directiecomité de uitdagingen van morgen aan te pakken en te blijven streven naar het verbeteren van onze processen en tools om de beste klantenervaring te blijven garanderen,” zegt Filip Baptist.

“Uit naam van alle bestuurders van onze Groep wil ik voormalig CEO Stephan Londoz bedanken voor zijn inzet, zijn bijdrage en de betrokkenheid waarmee hij de afgelopen 4 jaar Securex heeft geleid. Ik heb het volste vertrouwen in de nieuwe ploeg. ” zegt Rik Van Quickenborne, voorzitter van de Groep Securex.

Samenstelling van het nieuwe Directiecomité van Securex:

Filip Baptist: CEO en voorzitter directiecomité
Reynald Jacobs: Deputy CEO
Philippe Palm: CFO
Joëlle Helbig: Director Sales, Marketing & Customer Connection
Bart van Damme: Director Payroll Services
Natalie Delmotte: HR Director
Frans Temmerman: CIO
Kristof Benoit: General Manager International

Bron : Securex – Foto : Filip Baptist

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.