NL | FR | LU
Peoplesphere

Indeed Explore Antwerpen op 4 Dec. – De kunst en wetenschap achter het aantrekken van talent

Tijdens Indeed Explore ontdekt u de emotionele en psychologische kanten van het aantrekken van talent. Indeed’s Recruitment Evangelist, Sara Cauwenbergh, neemt u deze middag mee in een nieuw onderzoek naar het werven van talent in België, waarin u zult ontdekken wat tegenwoordig het meest effectief werkt om talent aan te trekken. Ook staat er een paneldiscussie op het programma waarin werkgevers vertellen over hoe zij de zoektocht naar het juiste talent aanpakken.

Tijdens Explore zult u:
– De nieuwste trends op het gebied van recruitment ontdekken;
– Uw netwerk vergroten;
– Nieuwe tools verkennen en strategieën ontwikkelen.

Registratie voor dit evenement is gratis, maar het aantal plaatsen is beperkt. Meld u dus vandaag nog aan als u verzekerd wilt zijn van deelname! Er is ruim voldoende mogelijkheid tot netwerken, uiteraard onder het genot van een hapje en drankje. Dus zorg dat u aanwezig bent en ontdek dé trends die bepalend zijn voor de toekomst van recruitment en u dichter bij het talent van vandaag brengen.

Dit event is gratis toegankelijk voor rekrutering- en marketingprofessionals werkzaam bij corporate werkgevers, werving- & selectie- en uitzend- en mediabureaus.

Waar? DOCK 3 – Antwerpen | 4 december 2018 | 15:00 – 19:00

Online registratie hier

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.