NL | FR | LU
Peoplesphere

Ine Verhaert (CEO Veritas): “Het is altijd alle hens aan dek”

Ja, Veritas is ergens wel nog die traditionele winkel waar de oma wol gaat halen zodat ze een sjaal kan breien voor haar kleindochter. Maar het is ondertussen ook de winkel waar diezelfde kleindochter online spullen koopt om de sjaal die ze van oma kreeg te personaliseren. De verandering zit overal in de organisatie: zekerheden verdwijnen, nieuwe profielen moeten op onbekend terrein aan de slag, medewerkers moeten begeleid worden in de realiteit van vandaag en morgen.

Het allerbelangrijkste bij aanwervingen is de fit met het DNA van Veritas, zo legt Ine Verhaert uit tijdens een uitgebreid interview met Peoplesphere. “In de styling zoeken we zeker naar mensen die gepassioneerd bezig zijn met de producten die we verkopen, in de aankoop en dergelijke blijven uiteraard de cijfers belangrijk, al is daar een voeling met het product ook belangrijk. Dat testen we ook: als we iemand aanwerven voor een aankoopfunctie gaan we er een dag mee shoppen om te kijken wat zij ziet en voelt, om te kijken wat zij denkt dat en Veritas-klant leuk zou vinden. Kan iemand zich inleven in de klant?”

Lees het volledige interview in Peoplesphere 90. Bestel het afzonderlijk nummer of neem een abonnement.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.