NL | FR | LU
Peoplesphere

Stem op HR Manager of the Year©, HR Team of the Year© en Young HR Leader of the Year© 2019 !

30e editie van de HRM Night©: het is aan u om HR Manager of the Year©, HR Team of the Year© en Young HR Leader of the Year© te kiezen. Op 4 april vieren we samen de uitreiking van de Awards aan de winnaars van de 30ste editie van de HRM Night©. Stem nu en vergeet niet uw deelname te boeken als u dat nog niet hebt gedaan!

De 30e verjaardag van de HRM Night© en de verkiezing van de 30ste HR Manager of the Year© is een perfecte gelegenheid om een ​​krachtige boodschap aan de gemeenschap van de People Managers in het hele land te delen.

Voor deze 30e editie besloot de jury om het publiek dezelfde bestanden voor te stellen voor de titels van HR Manager of the Year en HR Team of the Year. De uitleg is eenvoudig. Aan de ene kant kan een HRD niets implementeren zonder een sterk HR-team dat eraan verbonden is. En ten tweede, een HR-team zonder een sterke en visionaire leader zal nooit zijn prioriteiten te leggen in het bedrijf waar we op korte termijn prestatie-eisen geconfronteerd zijn. Beide dimensies, collectief en individueel, zijn onafscheidelijk.

De kwaliteit van de geselecteerde dossiers voor deze 30ste verjaardag biedt ons de kans om deze essentiële boodschap te herinneren en HR-leiders en hun teams samen te eren voor de resultaten die ze het afgelopen jaar hebben bereikt. Felicitaties aan iedereen … en verspil geen minuut om te stemmen en nomineer de winnaars van de 30ste HRM Night ©.

Hier zijn de laureaten van de 30e HRM Night©.

HR Manager of the Year© / HR Team of the Year©

ARNAUD DELMARCHE / WANTY GROUPE – HR-prioriteiten als onderscheidende factor in de bouwsector.

CAMILLE GILLON / BELFIUS – Drive 2020, een HR-strategie boordevol innovatieve initiatieven.

ERIK PRIEELS / AUDI BRUSSELS – Pioniers in de automotive sector, pioniers in People Management.

PETRA VANDENDRIESSCHE / LOTERIE NATIONALE – De transformatie van menselijk kapitaal in dienst van een 100% klantgerichte strategie.

Young HR Talent of the Year©

NATHALIE LAMBRECHTS / D’Ieteren Auto – Een strategie en een learningplatform dat de eerder de leiding geeft over zijn ontwikkeling.

MARION CHENU / Acensi Belgium – Een andere rekrutering, uitsluitend op basis van persoonlijke vaardigheden.

Voting op de website van de 30ste HRM Night© : www.hrmnight.be

 

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.