NL | FR | LU
Peoplesphere

#HRU, een uniek leerplatform, te Brussel op 18 februari!

De toekomst van People Management op het gebied van rekrutering en technologie, dat is het onderwerp van het debat dat de eerste HR Unconference #HRU te Brussel op 18 Februari met u wil aangaan. De experten die in het kader van dit event samenkomen hebben slechts één missie: het animeren van discussies en het ter beschikking stellen van hun expertise.

Het formaat van de #HRU is een leerplatform voor kennisuitwisseling, om alle HR-beoefenaars en rekruteerders de kans te geven praktijkcases uit te wisselen en next practices, uitdagingen, oplossingen en tools te bespreken die ze al dan niet al uitgeprobeerd hebben. De HR Unconferences (#HRU) faciliteren individuele interacties. Daarom is het aantal deelnemers beperkt (max. 60 personen).

De sprekers op de #hruBrussels zijn bekende professionals op vlak van HR en rekrutering waaronder Oscar Mager (Recruitingessentials.nl), Yves Loiseau (Textkernel), Jan Heiremans (Stepstone), Henk Fockedey (Partena Professional) en anderen!

Voor meer informatie, klik hier!

Praktisch: 18 februari 2016 van 9u tot 18u te La Tentation (28, rue de Laeken, 1000 Brussel). Bent u geabonneerd op Peoplesphere (print edition), krijgt u een speciale korting van 50% op uw inschrijving. Gebruik in dat geval de promotiecode ‘peoplesphereINVITE’

#HRU werd al meerdere keren in andere delen van de wereld georganiseerd en wordt online gevolgd door 50,000 mensen uit 6 continenten. Vorig jaar organiseerde #HRU 45 events waarop meer dan 2500 mensen aanwezig waren.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.