NL | FR | LU
Peoplesphere

Abonneer u op het magazine

Peoplesphere is een onmisbare tool voor elke HR verantwoordelijke en HR professional.

Peoplesphere (ex-HR tribune) stelt u elke maand een compleet redactioneel pakket voor rond thema’s die bij elke HR verantwoordelijke op de agenda zouden moeten staan. Peoplesphere wil de Best Practices op vlak van People Management in de schijnwerpers zetten en de belangrijkste spelers op de markt in beeld brengen. Elk nummer bevat een dossier waarin we een pertinent thema behandelen en vaste rubrieken zoals sociaal recht, life balance, rekrutering enzovoort. Bovendien nemen we elke maand een interview af met een HR Manager, CEO of andere People Manager wiens visie op People Management volgens ons uitzonderlijk is.

Ons engagement bestaat erin dat wij u kritische en gerichte achtergrondinformatie bieden met praktische cases rond alle mogelijke interessesferen het People Management.

Abonneer u op Peoplesphere door de aanvraag onderaan in te vullen. Van zodra u de factuur krijgt, vragen wij u deze te betalen binnen de 30 dagen*.

Voor meer informatie, contacteer ons via e-mail op info@mrh.be

* Zonder tegenbericht van uw kant één maand voor de einddatum zal het abonnement ieder jaar automatisch verlengd worden.

Abonnement

Abonnement van 1 jaar op Peoplesphere (10 Nederlandstalige nummers) aan 179.25€ (excl. BTW)Nationaal abonnement op Peoplesphere (10 Nederlandstalige nummers - 10 Franstalige nummers) aan het voordeeltarief van 200€ (excl. BTW). De redactionele inhoud van beide uitgaven is verschillend en aangepast aan de taalgemeenschap.

Aanvraag van een:

nieuw abonnementopnieuw abonneren

Gegevens van de abonnee

E-mail:
Voornaam:
Naam:
Functie:
Bedrijf:
Straat en Nr:
Postcode:
Stad:
Tel:
Fax:

Afleveringsadres

Bedrijf:
Departement:
Voornaam:
Naam:
Straat en Nr:
Postcode:
Stad:

Facturatiegegevens

Bedrijf:
Voornaam:
Naam:
Straat en Nr:
Postcode:
Stad:
BTW:

Privacy Policy
Uw e-mailadres wordt opgeslagen in een computerbestand in overeenstemming met ons privacybeleid.
Ik ga akkoord om de nieuwsbrief van Peoplesphere en persoonlijke aanbiedingen te ontvangen. Ik kan me op elk moment afmelden door een eenvoudig verzoek per e-mail of via de links voor afmelding.


This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.