NL | FR | LU
Peoplesphere

Peoplesphere Team

Peoplesphere is het magazine van de People Managers

Toen HR-tribune Peoplesphere werd, hebben wij besloten om ons te wenden tot alle People Managers (niet alleen HR professionals, maar ook wetenschappers, studenten, CEO’s, CFO’s… iedereen die met mensen en People Management bezig is dus). Peoplesphere is bovendien meer dan alleen een magazine. Naast onze website en e-news organiseren we ook events, workshops, … Dit allemaal om u te ondersteunen in de niet altijd gemakkelijke taak van People Management. Hoe moeten we de belangen van bedrijf en medewerkers doen overeenkomen? Wij bieden u inspiratie, ideeën, oplossingen, … Deze vindt u (samen met tal van andere zaken) elke maand in uw Peoplesphere.

Voor en door People Managers

In de eerste plaats bent u het die Peoplesphere maakt. Uw ideeën, uitdagingen, oplossingen, … voeden het blad, de redactie giet deze in tekst en vorm. Peoplesphere dankt zijn unieke positie in de Belgische professionele pers aan zijn rol als vertolker van uw behoeften. Wij interviewen u, om vervolgens uw oplossingen voor uw uitdagingen, uw strategieën, uw best practices enzovoort te delen met uw collega’s.

Onze medewerkers

Redactie
redactie@peoplesphere.be

General Management
Jean-Paul Erhard (jpe@peoplesphere.be)

Sales & Marketing
Jean-Paul Erhard (jpe@peoplesphere.be)

Graphic & Web Design
Renato Baio (renato@peoplesphere.be)

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.