NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL106

PSNL106

Dossier N°106: Op de drempel van een nieuw soort flexibiliteit

De wet Peeters betreffende werkbaar en wendbaar werk zal binnenkort zaken die al bestaan reglementeren. Maar wat willen de werknemers ondertussen? Ze zeggen dat ze gevarieerde functies willen, hun bronnen van inkomsten willen diversifiëren en hun professioneel parcours willen onderbreken en hervatten wanneer het hen uitkomt. De vraag is nu: zijn bedrijven klaar om deze niet lineaire carrières te beheren? Lees verschillende getuigenissen hierover in uw Peoplesphere n°206

Coverstory

Maggelien Lambrechts & Stefaan Declercq (Oxfam-Solidariteit)
Wereldwijd leven één op drie mensen in armoede. Oxfam wil daar iets aan doen. Meer dan gewoon ‘iets’ eigenlijk: wereldwijd werkt Oxfam aan praktische en vernieuwende oplossingen om mensen de kans te geven zich uit de armoede op te werken en een betere toekomst op te bouwen en voert de NGO campagne zodat arme mensen invloed krijgen op de lokale en mondiale beslissingen waar ze de gevolgen van ondervinden.

People Company

Getronics
Getronics ontwikkelt, implementeert, integreert en beheert ICT infrastructuren. Het bedrijf stelt in België en Luxemburg 610 mensen tewerk. Het HR Team speelt een belangrijke rol in het bedrijf. To drive change, to support en to connect zijn kernwoorden in de visie van het team.

Humeur

Pikachu op het werk!

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.