NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL86

PSNL86

Dossier N°86: Leiderschap

Wat betekent het om vandaag leider te zijn? Wat is nodig om nu en in de toekomst organisaties te leiden? Langs alle kanten horen we dat we in complexe tijden leven, waar veranderingen elkaar steeds sneller opvolgen, waar onzekerheid groter is. Langs alle kanten horen we dat organisaties, zowel privébedrijven als non-profitorganisaties, op een andere manier te werk moeten gaan om te overleven. Welke leiders hebben we nodig? Hoe ontwikkelen we leiders?

COVERSTORY

Erika De Vos (Spadel)
In een omgeving die van de ene omwenteling in de andere tuimelt, is het aan HR om stabiliteit te ondersteunen, maar daar waar traditie en continuïteit de bovenhand nemen, is het HR die net een spiegel moet voorhouden, stelt Erika De Vos.

GROOT INTERVIEW

DP Nambiar (TCS)
“Als we iemand aanwerven, dan doen we dat niet voor deze of die transactie, maar dan doen we dat met de bedoeling om aan die persoon de mogelijkheid te geven om bij te dragen, te groeien, te leren, te ontwikkelen.” Gesprek over HR in écht geglobaliseerde onderneming.

ANDERZIJDS

Jobstudenten
Vakantie? Werk! In de laatste rechte lijn naar de zomervakantie klopten we aan bij drie verschillende organisaties om het te hebben over hun jobstudentenbeleid.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.