NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL87

PSNL87

Dossier N°87: Werkplekinrichting

De gustibus et coloribus non est disputandum: over smaken en kleuren van de werkplekinrichting gaan we het in dit dossier niet hebben. Wel over hoe de inrichting en de lay-out van de werkplek impact heeft op de manier waarop mensen werken, hoe goed ze er in slagen om te doen w at ze moeten doen. Op het menu: inzicht van de wetenschap, er varingen van collega’s.

COVERSTORY

Stefaan Deneef (Samsung)
“Ik ben meer business-minded dan de meeste HR-mensen”, zegt Stefaan Deneef, en dat is niet gelogen. Vandaag kijkt hij bij Samsung mee naar wat de toekomst zou kunnen brengen, in een uitgebreid interview blikt hij terug op een aantal indrukwekkende HR-projecten.

GROOT INTERVIEW

Lennard Boogaard (Unilever)
Lennard Boogaard was al HR-verantwoordelijke voor de meest uiteenlopende landen, van Iran tot Australië, van Indonesië tot Israël. “Het grootste deel van de mensen zijn gewoon fatsoenlijke mensen die het beste willen doen voor zichzelf en de mensen waar ze van houden.”

ANDERZIJDS

Literatuur
Ik ga op reis en neem mee… een boek! Welke boeken zullen de collega’s lezen deze zomer? En welk boeken raden ze u aan?

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.