NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL89

PSNL89

Dossier N°89: Diversiteit

De business case voor diversiteit. De bedrijven waarvan het topmanagement diverser is, zijn tegelijk ook de bedrijven die de beste financiële resultaten kunnen voorleggen. Veel meer dan het etiket ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’ op het dossier diversiteit te kleven, is het zaak om de business case van diversiteit te maken. Wat kost het ons? Wat brengt het ons op? Een dossier met zeer diverse bedrijven over hoe diversiteit bottom line voordelen biedt.

COVERSTORY

Claudia Poels (Telenet)
“Onze overtuiging en ambitie is om proactief aan de slag te gaan met de aspiraties van mensen.” Claudia Poels draagt bij aan het succes van Telenet door er voor te zorgen dat medewerkers zich goed voelen, dat er ‘geel bloed’ door de aderen van de Telenetters stroomt.

GROOT INTERVIEW

Patrick O, de CEO van Viessmann, stelt een aantal vanzelfsprekendheden uit het verleden in vraag en merkt dat de structuur die tot nu prima bleek aan vernieuwing toe is. Gesprek over piramides en matrices, over hiërarchische niveaus, over communicatie en bakstenen.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.