NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL90

PSNL90

Dossier N°90: ‘O’

Terwijl HR traditioneel focust op de individuen in de organisatie – we werken rond rekrutering, selectie, remuneratie, evaluatie, motivatie, retentie… van medewerkers – blijft de ‘O’ van de klassieke P&O-functie vaak onderbelicht. Nochtans vormt die O de context waarin de P actief is, een context die bepalend is voor het succes van alle andere HR-inspanningen.

COVERSTORY

Ine Verhaert (Veritas)
Veritas is tegelijk de traditionele winkel waar de oma wol gaat halen zodat ze een sjaal kan breien voor haar kleindochter én de online shop waar diezelfde kleindochter spullen koopt om de sjaal die ze van oma kreeg te personaliseren. De verandering zit overal in de organisatie.

PEOPLE COMPANY

Waar Hexacom vroeger onder leiding stond van een sales manager en een CEO die het aanspreekpunt was voor alles en iedereen, zijn het vandaag de Company Coach en de strategische CEO die de lakens uitdelen. Gesprek over passie en waarden, over slanker en kleiner, over zakenpartner en levenspartner zijn.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.