NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL91

PSNL91

Dossier N°91: Return on Investment

De laatste Peoplesphere van het jaar, met opnieuw een dossier over return on investment. Deze maand nemen we rekrutering en loopbaanbeleid onder de loep.

COVERSTORY

Katelijne Van Overwalle (Sibelga)
Dat haar opleiding klinische psychologie haar als HR-directeur nog steeds van pas komt, vindt ze wel jammer. Maar de druk op werknemers neemt toe en dus is het aan HR om een preventief gezondheidsbeleid op te zetten. Gesprek over de vorming van (toekomstige) medewerkers, competentiebeheer en het haalbaar maken van langere loopbanen.

PEOPLE COMPANY

Alsico
Bij Alsico noemt en zichzelf een ‘faminational’, een onderneming die de warme waarden van een familiebedrijf weet te verzoenen met de positieve waarden van een multinational. Interview met managing director Gunter Meessens en HR-manager Jennyfer Plasschaert.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.