NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL95

PSNL95

Dossier N°95: Labels & Awards

De bestaande labels en awards die bedrijven kunnen krijgen zijn ontelbaar. Of het nu gaat over gendergelijkheid, duurzaamheid, gezondheid op het werk, voor alles bestaat er wel een prijs. Maar aangezien dit een magazine is voor People Managers, zullen wij ons hier enkel toespitsen op de labels die peoplegerelateerd zijn…

Coverstory

Els Van Keymeulen (Schoenen Torfs)
Els Van Keymeulen, HR Manager bij Schoenen Torfs, werkt binnenkort al twintig jaar voor het familiebedrijf. Na al die tijd is ze echter nog steeds even enthousiast en gepassioneerd voor haar werk, waar ze veel energie insteekt maar ook uithaalt. Ze vertelt ons haar verhaal binnen het HR departement van Schoenen Torfs, waarbij ze een aantal zaken die eigen zijn aan het familiebedrijf Schoenen Torfs toelicht.

PeopleCompany

Volvo Construction Equipment
Alle hoofdkwartieren van Volvo bevinden zich in Zweden… behalve dat van Volvo Construction Equipment. De hoofdkwartieren hiervan bevinden zich in een prachtig gebouw te Brussel. Daar zijn ongeveer 130 mensen tewerkgesteld. Toch wel voldoende werk dus voor VP HR Management Marie-Pierre Saint Viteux en haar driekoppig team.

Focus

Loonnorm
Wat kan u als werkgever nog als extra uitbetalen aan uw werknemers?

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.