NL | FR | LU
Peoplesphere

Social Profit Day, op 4 juni in Brussel!

De jaarlijkse dag, die we wijden aan de uitdagingen binnen de non-profit sector, zal plaatsvinden op 4 juni, van 10u tot 16u30, te Brussel (klik hier voor meer praktische informatie). Hier zullen niet alleen algemene directeurs en HR managers hun gading vinden, maar ook de financieel managers van publieke en private organisaties.

De vraag die we stellen om te kunnen antwoorden aan de structurele uitdagingen van de non-profit organisatie is deze: zouden de nieuwe economische modellen (economie 3.0, crowdfunding, samenwerkingsmodellen) een bron van inspiratie kunnen zijn?

We zullen, samen met Sarah SCAILLET, algemeen administratrice van het Rijksdienst voor Pensioenen en Olivier MARQUET, CEO van Triodos Bank, die onze keynote speakers zullen zijn, proberen om de mogelijkheden die een positieve rol in de noodzakelijke veranderingen binnen de sector zouden spelen, te identificeren. Dus, afspraak op 4 juni, in Brussel!

Wenst u meer informatie over de Social Profit Day, georganiseerd door Peoplesphere en CFO Magazine? Klik dan snel hier!

Resources

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.