NL | FR | LU
Peoplesphere

FLEXIBILITEIT en WELZIJN op het werk, een actueel onderwerp

Als onderdeel van haar innovatieve aanpak bij het inrichten van werkongevingen, nodigt TDS Office Design u uit om deel te nemen aan een symposium over « FLEXIBILITEIT en WELZIJN op het werk » op donderdag 19 maart 2015 om12u30.

Thema van het symposium

“Inbeelden en implementeren van toekomstige manieren van werken en werkomgevingen volgens menselijke maatstaven en met een ziel, die een positieve impact hebben op de inzet, flexibiliteit en het welzijn van de werknemers, door middel van een participatieve en grensoverschrijdende aanpak”

Spreekster : Anouk Van Oordt, oprichter en CEO van Out Of Office.

Out of office ontwikkelt en implementeert change management en interieurinrichting door rekening te houden met toekomstige manieren van werken. Om de klant zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Anouk van Oordt het platform “The Future of Working” opgericht waarbinnen gepassioneerde, creatieve, innovatieve experts met elk een visie en unieke invalshoek samen kennis en ervaringen delen, ervaringen linken wat hen in staat stelt om vooruitstrevende manieren van werken te ontwikkelen en te implementeren bij opdrachtgevers.

Meer info : www.weareoutofoffice.com

Cases studies

“Van bureau tot efficiënt totaalconcept gericht op de toekomst”

Spreker : Alain Navez, Head of Operations, Industrial Strategy and Investment Manager bij Techspace Aero

“De NWOW, een manier van bevrijding ?”

Spreker : Angelo Antole, Human Resources Director bij Ethias

“De co-creatie als hefboom van tevredenheid en betrokkenheid”

Sprekster : Isabelle Lavergne, Human Resources Director bij Lampiris

“De flexibiliteit bij Sudpresse, een groep in volle verandering”

Spreker : Pierre Leerschool, CEO bij Sudpresse

TDS Office Design is één van de grootste Belgische ontwerpers en fabrikanten van hedendaags kantoormeubilair. Een geëngageerd bedrijf, dat altijd naar de nieuwe manieren van werken luistert. TDS anticipeert op de behoeften van zijn klanten en biedt uitdagende werkomgevingen, die het nemen van verantwoordelijkheid stimuleren en de flexibiliteit verhogen.

In een snel veranderende maatschappij, besteedt TDS bijzondere aandacht aan het welzijn van de medewerkers door het creëren van warme en dynamische ruimtes. Onze Space Planning en R&D departementen bestuderen oplossingen om het beste van de medewerkers naar boven te halen en om het potentieel, de prestaties en de creativiteit van iedereen ten volle te benutten.

TDS Office Design, rue de l’Hippodrome 186, BE-4000 Luik

Inschrijving : antwoord gewenst vóór 13 maart op het volgende adres lie@tds-office.com
Website : www.tds-office.com

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.