NL | FR | LU
Peoplesphere

Be Happy Day

Sinds 2013, bij de eerste internationale dag van het Geluk uitgevaardigd door de Verenigde Naties, beslisten Laurence Vanhee (toen Chief Happiness Officer bij de Federale Overheidsdienst Sociale Zekerheid, en sindsdien oprichtster van Happyformance) en Jean-Paul Erhard (Managing Partner Peoplesphere) om een gemeenschap van Happy Organisations© op te richten waar ondernemingen en bedrijfsleiders die geëngageerd zijn om werk te maken van geluk op het werk ten voordele van hun medewerkers, elkaar kunnen vinden. Vandaag telt de groep al meer dan honderd ondernemingen met in totaal bijna 400.000 medewerkers die actief zijn in Happy Organisations© in België en het Groothertogdom Luxemburg.

De BE Happiness Day© is het ideale moment om te ontdekken welke positieve initiatieven op 20 maart in de praktijk worden gebracht in de verschillende ondernemingen die vandaag hun engagement op vlak van persoonlijke bloei, welzijn en geluk van de medewerkers delen.

De gemeenschap van Happy Organisations© biedt concrete antwoorden op grote uitdagingen waar ondernemingen voor staan op vlak van het beheer van /anticiperen op de psychosociale druk die weegt op medewerkers, op welk niveau ook.

www.happinessday.be

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.