NL | FR | LU
Peoplesphere

Cafetariaplan & Employee choice vandaag en morgen. Download het gratis e-book.

Cafetariaplan & Employee choice vandaag en morgen. Get your users on your side! Download het gratis e-book.

Welke voordelen biedt een Cafetariaplan met ICT devices zoals laptops, tablets en smartphones voor u en uw medewerkers? Hoe stap je over van een cafetariaplan naar een “employee device program” in het kader van jouw strategie rond flexibel verlonen?Welke voordelen heeft Belfius Bank zelf ervaren in dit kader?

De arbeidsmarkt was de voorbije jaren allesbehalve een statisch gegeven. De tevredenheid van de werknemers staat steeds centraler. Satisfaction is het ordewoord geworden. Het aanbieden van een cafetariaplan en Employee Choice vormen manieren om deze ‘war on talent’ te winnen. Binnen die programma’s van flexibel verlonen valt steeds vaker de keuze van de werknemer op smartphones en tablets.

Onlangs organiseerde Econocom in samenwerking met Attentia, Belfius Bank en Apple een interactieve workshop rond flexibel verlonen. Daarbij werd ingezoomd op de financiële voordelen voor werknemer en werkgever, maar ook op de uitdagingen zoals security, financiering, end of life. Belfius Bank startte in 2014 met een cafetariaplan, dat ondertussen geëvolueerd is naar een employee choice, met stijgend succes.

Download ons gratis e-book en lees hierin meer over het hoe en waarom van flexibel verlonen onder de vorm van Cafetaria Plan en Employee Choice.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.