NL | FR | LU
Peoplesphere

HR Excellence in Public Sector and beyond…

De HR-functie is zichzelf aan het heruitvinden, ook in de publieke sector. Als een echt laboratorium voor innovatieve en inspirerende goede praktijken positioneert de publieke sector als een onvermijdelijke actor wanneer het gaat over moderne en creatieve aanpakken inzake (people) management. Op de agenda voor 2009 – 2015: een dynamische aanpak voor talent management, het uitwisselen en doorgeven van succesverhalen, collaboratieve platformen en #hrm20, het anticiperen op de uitdagingen van de toekomst inzake de ontwikkeling van de mannen en vrouwen in onze organisaties.

mRH en zijn bevoorrechte partners, Berenschot en SD Worx, coördineren een netwerk van hoge ambtenaren, gedreven door de wens om bij te dragen aan de uitbouw van een moderne, vernieuwende en aantrekkelijke publieke sector.
De zeer concrete reflecties en diensten die er ontstaan stralen uit naar de volledige publieke sector, en verder.

Website


Talent Avenue

Talent Avenue is een revolutionair mobiliteitsplatform voor medewerkers uit de Belgische publieke sector in brede zin: federale, regionale, gemeenschaps-, gemeentelijke en provinciale… diensten.

Dankzij Talent Avenue kunnen deelnemende organisaties talenten identificeren om missies/projecten uit te voeren met een duur van 6 tot 18 maanden, en hen nieuwe uitdagingen te bieden die aansluiten bij hun competenties.

Website

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.