NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT08

HRT08

Dossier n°08: Partners Of Hr

U komt met ontelbaar veel mensen in contact, maar met wie werkt u echt samen, wat de struikelstenen bij een sociale dialoog en wat kan u leren van enkele ‘good practices’. Een dossier dat al snel uw vriend wordt.

De evolutie van personeelstijdschriften

Het traditionele bedrijfsblad is geëvolueerd en maakt vandaag (idealiter) deel uit van het volledige hr- en communicatiebeleid van een onderneming. Geboortes, sterfgevallen, promoties, kruiswoordraadsels en maandmenu’s kunnen nog altijd, maar worden nu aangevuld met zinvolle verhalen en getuigenissen die de bedrijfscultuur en -strategieën op een discrete manier ondersteunen. Toch is de weg nog lang. We staken ons licht op bij twee specialisten die het bedrijfsblad elk vanuit een verschillende hoek een warm hart toedragen.

Verslag uit Sevilla

Er komt nog een speciale uitgave rond het MRH-congres, maar in dit nummer stellen we het volledige programma nog eens aan u voor. In cijfers: 175 participanten, 4 internationale sprekers, 3 verschillende formules tot interactie, 4 grote thema’s, 2 verschillende congreslocaties, 2 presentatoren en 1 voorzitster, 11 voordrachten en 1 grote berg enthousiasme.

HR-Gids

Maak uw doelstellingen helder en duidelijk, stel een persoonlijk ontwikkelingsplan op, lees alles over hr in het buitenland, bereid u voor op de sociale verkiezingen en sla onze agenda er op na zodat u beter gewapend bent.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.