NL | FR | LU
Peoplesphere

PERSONA Prijs 2015 op 2 maart 2015

Bedoeling van de Persona prijs? Universitair werk belonen en timmeren aan een verdere professionalisering van HR Management binnen de bedrijfswereld.

De uitreiking van de Persona prijs is een van die HR evenementen die u zeker niet mag missen. De prijs bestaat nu al 20 jaar. Elk jaar kwamen meer dan 200 HR Professionals de jonge laureaten toejuichen.

Voorafgaand de prijsuitreiking zal de gastpreker Wouter De Geest, CEO van BASF Antwerpen, het thema “Performante ondernemingen: op wat zetten ze zelf in en wat mogen ze verwachten van overheden?” aansnijden.
Een onderwerp die ongetwijfeld zal zorgen voor geanimeerde debatten tijdens de vragen-antwoorden alsook de cocktail en het diner die dit evenement zullen afsluiten.

De uitreiking van de Persona prijs 2015 is een organisatie van VDP (Vereniging van Professionals in Human Resources) van Brussel en de provincies Brabant.

Het evenement vindt plaats op maandag 2 maart 2015 om 17.00 uur in de kantoren van het VBO, Ravensteinstraat 4 te Brussel.
U kunt zich gratis inschrijven voor de lezing, de prijsuitreiking en de cocktail. Inschrijven is verplicht. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt.

Voor bijkomende informatie, contacteer VDP Bru-Bra via e-mail naar adpvdp.brubra@gmail.com en aarzel niet om kennis te maken door te klikken op www.adp-brubra.be

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.