NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT36

HRT36

Dossier n°36: Naar een nieuw sociaal overlegmodel

De elementen die motiverend en engagerend werken zijn niet zo moeilijk te vinden, maar de moeilijkheid is ze in de praktijk te brengen. Hoe je dat kan doen, kan je in HR tribune lezen!

Coverstory

Stéphane Burton en Karla Plas (Sabena Technics)
In maart 2009 staakten de werknemers van Sabena technics BRU, het Belgische filiaal van de Groep Sabena technics, uit protest tegen het feit dat de directie, in het kader van de onderhandelingen over het collectief ontslag van 371 personeelsleden, eiste dat ze hun vooropzeg zouden presteren. Stéphane Burton, Secrétaire Général van de Groep Sabena technics en HR Social Affairs Karla Plas hebben begrip voor die reactie. Hoe dat komt, kan je in HR Tribune lezen.

Mensen Marc Verspecht (DuPont)

Marc Verspecht heeft al 20 jaar HR achter de kiezen, van begin tot einde bij DuPont. Hij evolueerde mee met zijn bedrijf maar hij zag ‘en parcours’ ook HR zelf veranderen. Hij liet zich even gewillig op de rooster leggen.

Références

> Het beste moet nog komen
> Tackling the economic crisis: has HR learned from the past? Voorsprong nemen om straks te slagen.

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.