NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT40

HRT40

Dossier n°40: Welzijn

Back to People: Met de crisis is het belang van welzijn op het werk mogelijk ondergesneeuwd door zich meer opdringende thema’s. Toch blijkt net nu welzijn meer dan ooit van belang. Het gaat daarbij al lang niet meer alleen om gezondheid en veiligheid, maar om heel wat meer dan dat.

Coverstory

Steven Scheers (TNT Express)
Hoewel hij zijn hart aanvankelijk veeleer aan de mathematische wereld had verpand, evolueerde Steven Scheers doorheen zijn carrière steeds meer in de richting van People Management, en naar een almaar praktischer en pragmatischer invulling van HR.

HR-Gids

Hoe autonoom motiveren
De crisis heeft de genadeslag gegeven: motivatie van medewerkers door materiële voordelen is voorbij! De zelfbepalingstheorie, die werknemers ertoe aanzet om spontaan of autonoom een extra inspanning te leveren, wint daarentegen wel aan belangrijkheid.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.