NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT45

HRT45

Dossier n°45: BELONING

Pay for Performance: een mythe? Men doet het graag: medewerkers verlonen op basis van hun prestatie. Maar werkt het ook echt motiverend? Kun je rekenen op betere re- sultaten als je het loon daarvan laat afhangen? Het antwoord in ons dossier!

COVERSTORY

Karin Cnaepkens (Atos-Origin)
“Om verandering in goede banen te leiden moet je continu de vinger aan de pols houden om in te spelen op korte termijn, terwijl je in je resourceplanning ook rekening houdt met de vooruitzichten op langere termijn”, zegt Karin Cnaepkens, HR Director van Atos-Origin.

HR GIDS

Toolbox voor meer verantwoordelijkheidsgevoel
Wat zorgt ervoor dat een individu zich verant- woordelijk voelt? Hoe kunnen we een cultuur van verantwoordelijkheid ontwikkelen? Welke initiatie- ven hebben de grootste impact op het gebied van verantwoordelijkheden? Een poging tot antwoord.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.