NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL52

PSNL52

Dossier N°52: Crisis Management

Het distributiecentrum staat in lichterlaaie! Alle medewerkers hebben het werk neergelegd en blokkeren de toegang tot de site! Het bedrijf staat aan de rand van de afgrond, en het is niet zeker of we morgen nog bestaan! Een van de medewerkers heeft een dodelijke val gemaakt! Onze vertegenwoordiger in Noord-Afrika staat tussen rebellen en leger! En wat nu?

COVERSTORY

Karlien Vanommeslaeghe (Van De Velde)
Van rekruteerder in de bewakingssector schopte Karlien Vanommeslaeghe het tot HR-directeur bij lingeriefabrikant Van de Velde, gekend van de merken Marie Jo, PrimaDonna en Andres Sarda. Een gesprek over ontsnappen uit gouden kooien, over angst voor cijfer- en regelbedrijven, en over zichzelf aanwerven.

ANDERZIJDS

Helpdesk-HR
Een half jaar geleden waren helpdesks kop van jut, en die van Mobistar nog meer dan de anderen. Was dit eigenlijk geen HR-probleem?

GROOT INTERVIEW

Peninah Thomson
Peninah Thomson, die al tien jaar werkt als coach voor hogerekaderledenbijPraesta,iseengekendestemalshet gaat over de plaats van vrouwen in het bedrijfsleven. Die plaats, zo is haar stelling, is de raad van bestuur.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.