NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL53

PSNL53

Dossier N°53: HR Simplificator

Steeds meer regels, steeds meer procedures, en elke nieuwe technische mogelijkheid brengt een nieuwe policy met zich mee. Is de hr-manager gedoemd om steeds meer te controleren, steeds meer voor te schrijven, of kunnen we ook vereenvoudigen. Kunnen we met minder regels meer efficiëntie bereiken? Ja, dat kan. Dat is althans de conclusie van ons dossier.

COVERSTORY

Olivier Lambrecht (AB InBev)
Alle bedrijven zeggen dat mensen belangrijk zijn, maar Olivier Lambrecht, verantwoordelijk voor de HR in West- Europa, gelooft dat er weinig bedrijven zijn die dat zo consequent in de praktijk brengen als Anheuser-Busch InBev. ‘s Werelds grootste brouwer wil vooral de beste brouwer zijn, en verwacht van zijn mensen hetzelfde.

GROOT INTERVIEW

Carl Devos, Manu Mus & PatrickHumblet (UniversiteitGent)
“Natuurlijk moet je niet verwachten dat HR-managers in hun bedrijf een visietekst schrijven over de toekomst vandeeconomie.”Eengeruststellingaanheteinde
van een anderhalf uur durend gesprek over het sociaal overleginBelgië.Ronddetafelzittendriespecialisten van de Universiteit Gent: Carl Devos, Manu Mus en Patrick Humblet.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.