NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL54

PSNL54

Dossier N°54: De lerende organisatie

Het begrip ‘de lerende organisatie’ kreeg grote weerklank na het boek van Peter Senge ‘De vijfde discipline – De kunst & de praktijk van de lerende organisatie’ . Maar wat is die lerende organisatie nu eigenlijk? En wat zijn de voorwaarden om zo’n lerende organisatie op te zetten?

COVERSTORY

Russell Murphy (Nyrstar)
Als rugzakreiziger de mijn ingaan, en er als wereldwijd HR-verantwoordelijke weer uitkomen. De carrière van de Nieuw-Zeelander Russell Murphy zou als basis kunnen dienen voor het scenario van de nieuwste zomerblockbuster in de cinema.

GROOT INTERVIEW

Sandra Steegmans
De jonge Sandra Steegmans schreef aan het einde van haar bacheloropleiding Human Resources een verhandeling over de theorie van de loopbaanankers, en hoe die toegepast kan worden in het retentiebeleid van een onderneming.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.