NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL55

PSNL55

Dossier N°55: Het menselijk patrimonium

Deze maand gaat Peoplesphere over HR en het patrimonium. Welk patrimonium? Wiens patrimonium? We bekijken hoe bedrijven omgaan met hun menselijk patrimonium, wat meer is dan de menselijke middelen of human resources. Welke rol heeft het bedrijf als het gaat om de mens achter de werknemer?

COVERSTORY

MarcCroonen (Dexia)
Toen hij aan zijn studies psychologie begon, was dat voor de achttienjarige Marc Croonen geen keuze voor een carrière in HR.Toch bracht het diploma hem de af gelopen vijfentwintig jaar van de kelder van Brouwerijen Artois naar het directiecomité van Dexia.

GROOT INTERVIEW

Pierre-Alain De Smedt
Experience is our capital. Onder dat thema gaat op 21 september het jaarlijkse VBO-forum door in Brussel. Voorzitter Pierre-Alain De Smedt, zelf ook rijk aan ervaring, blikt met ons vooruit.

ANDERZIJDS

Alles is een verhaal: Bedrijven en hun authentieke verhalen

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.