NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL63

PSNL63

Dossier N°63: Nieuwe arbeidsrelaties

De verwachtingen van bedrijven ten aanzien van hun personeelsleden zijn veranderd, net zoals de wensen van de werknemers. Maar wat betekent dat voor de relatie tussen werkgever? Vragen voor specialisten en ervaringsdeskundig

COVERSTORY

Raf Vandenbussche (UZ Brussel)
Waar het de HR-manager om te doen moet zijn, dat is de betrokkenheid van de werknemer. Zo simpel is het, volgens Raf Vandenbussche. De man die naar eigen zeggen HR wat is ingerold heeft het ook over cultuur, de arbeidsmarkt, het belang van consistentie en over tot het uiterste gaan inzake flexibiliteit en loopbaandenken.

ANDERZIJDS

360°-feedback van de HR-directeur
In maart kwamen een hele reeks actoren aan bod in het dossier ‘360°-feedback van de HR-directeur’. Wat zijn zijn of haar sterke en zwakke punten? Waar kan hij of zij nog wat leren? Wat verwachten we eigenlijk van HR? Deze maand maken we de cirkel rond, en laten we ook de geëvalueerde zélf aan het woord.

GROOT INTERVIEW

Bea Cantillon, directeur van het Centrum voor Sociaal Beleid van de Universiteit Antwerpen, houdt ons vanuit haar kantoor een spiegel voor. “Op die manier organiseer je geen samenleving.”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.