NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL73

PSNL73

Dossier N°73: Positieve HR

Een weinig hoopgevende economische conjunctuur en voorlopig weinig hoopgevende tekenen van herstel: als het ooit het moment is geweest om een positief HR-beleid te voeren, is het nu wel. Vandaag is het tijd om de HR-medewerkers eens niet voor te stellen als de mensen die de brandjes komen blussen in geval van crisis maar als proactieve spelers die vooruit kunnen denken.

HR Manager van het Jaar!

Christine Chaltin (ISS)
Christine Chaltin, HR-directrice bij ISS BeLux, is verkozen tot HR Manager of the Year. Die titel kreeg ze tijdens de vierentwintigste HRM Night, op 28 maart 2013 in Autoworld in Brussel. Ze gaf engagement en klantentevredenheid een centrale plaats en werkte daarenboven ook aan de loopbaanperspectieven van de medewerkers.

GROOT INTERVIEW

Kurt Van Raemdonck
P&O-directeur Kurt Van Raemdonck wil de structur van de F.O.D. Financiën moderniseren. Gesprek over ontwikkelingskringen, detectie en opleiding van ‘potential leaders’, anders bepalen van functies, meer evaluaties en benchmarking.

ANDERZIJDS

Life Balance
“Ben op het werk… Ik denk aan je… “

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.