NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL74

PSNL74

Dossier N°74: HR Analytics

Vanzelfsprekend houden we een aantal gegevens bij, maar wat doen we met die data? Halen we eruit wat erin zit? HR-gegevens moeten ons in staat stellen om onze eigen efficiëntie te meten en aan te tonen, maar ook of we adequaat antwoorden op vragen vanuit de onderneming, of we onze zelf opgelegde doelstellingen halen. Tot slot moet HR-data in combinatie met andere gegevens ook kunnen aantonen wat de impact is van HR op de de onderneming, en de strategie van de onderneming mee sturen.

COVERSTORY

Bernard Escoyez (Coca-Cola Enterprises)
Met een verleden als advocaat en een degelijke ervaring als bedrijfsjurist heeft Bernard Escoyez vandaag opnieuw een functie als HR-verantwoordelijke, nadat hij die pet al op had bij Mediabel van 2000 tot 2002. Sinds twee jaar is hij nu Vice-President HR voor de Benelux bij Coca-Cola, waar hij een duidelijke visie ontwikkelt rond de verwezenlijkingen en uitdagingen van business partnering. Een gesprek.

GROOT INTERVIEW

Marc De Vos (Itinera)
Met Marc De Vos, professor arbeidsrecht en directeur van de denktank Itinera, hebben we het uitgebreid over lange werken, over arbeiders en bedienden, over het sociaal overleg… “Het gaat langzamerhand iets minder slecht, maar het is lang niet goed genoeg”

ANDERZIJDS

Mars en Mercurius
Wat Mars en Mercurius van elkaar kunnen leren…

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.