NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL82

PSNL82

Dossier N°82: Investeren in Sociale Dialoog

De relatie tussen werknemer en werkgever maakt deel uit van de essentie van HR-management. Bovendien heeft de sociale dialoog een wezenlijke invloed op loonkosten en productiviteit van de onderneming. Maar besteden we wel voldoende aandacht aan die dialoog? Investeren we er voldoende tijd en energie in, en doen we dat dan ook op de juiste manier?

COVERSTORY

Hugo De Vreese (UGent)
Impact: dat is waar Hugo De Vreese voor gaat. Impact op het individu, maar ook op de kleur van de organisatie, de cultuur en de interne bedrijfsvoering. Een hele uitdaging in een academische omgeving.

HRM NIGHT

De genomineerden
Op 3 april, tijdens de HRM Night, worden de awards voor de HR Manager, HR Team en Young HR Talent of the Year uitgereikt. Zoals het hoort, is het aan de HR-gemeenschap om te bepalen wie de winnaars zijn, en dat op basis van de realisaties van de verschillende kandidaten..

BEDRIJFSVOERING

MVO
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, dat is afval sorteren, zonnepanelen op het dak leggen en eens per jaar een NGO steunen? Neen, dus… “MVO gaat niet alleen over water recupereren, maar over het strategisch inbedden van een verantwoordelijkheid in de maatschappij.”

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.