NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL85

PSNL85

Dossier N°85: De opleiding van HR-professionals

Als mensen cruciaal zijn voor het succes van de onderneming, en dat horen en zeggen we toch zo vaak, dan is de manier waarop we met die mensen omgaan dat ook. Het niveau van HR-beleid is een sleutelfactor, net zoals het people management. Maar hoe leiden we mensen op om die cruciale rollen te spelen binnen onze onderneming? Hoe zorgen we ervoor dat (HR-)managers de toekomst aankunnen?

COVERSTORY

Koen Van Raemdonck en Wouter De Geest (BASF Antwerpen)
BASF Antwerpen is een zogenaamde Verbund-site, wat wil zeggen dat de verschillende installaties er met elkaar verweven zijn. Ook het HR-beleid is ‘Verbund’: geïntegreerd met de strategie, de uitdagingen en doelstellingen van de onderneming. Gesprek met de HR-directeur en zijn CEO.

GROOT INTERVIEW

Paul De Grauwe
De verkiezingen zijn in aantocht, en dus worden we weer om de oren geslagen met redeneringen die het eigen gelijk moeten. Hallo, professor?

ANDERZIJDS

Mentale arbeidshandicap
“Mensen denken dat wij allemaal Rain Mans in dienst hebben”, zegt Nico De Cleen. Hij is directeur van Passwerk, een organisatie die mensen met autisme tewerkstelt, en moet wel meer misvattingen en vooroordelen rechtzetten.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.