NL | FR | LU
Peoplesphere

Save the date: 26 oktober 2016! Reinventing Performance Management

Op 26 oktober 2016 organiseert INTUO in samenwerking met het HCI in de Ghelamco Arena te Gent een evenement, waarop het bedrijf dieper wil ingaan op performance management en de specifieke noden van het nieuwe tijdperk. Waarom is het huidige systeem outdated? Waarom is het belangrijk aandacht te geven aan het individu, aan talent retention, aan duurzaamheid?

Ron Thomas, expert van het Human Capital Institute uit Amerika, komt spreken over Performance Management globaal gezien. Wat zijn de trends? Welke cases zien we naar boven komen? Op welke problemen stoten bedrijven vaak? Hoe kunnen we dit oplossen?

Polly Barnes, Head of Talent Wunderman EMEA, zal hun ‘You Time’-project bespreken, dat ze samen met INTUO uitgerold hebben. Zij hebben in het kader van dat project hun Talent Management Systeem volledig herzien. Het doel? Zorgen dat de instroom van talent verhoogt door de employee experience naar een hoger niveau te tillen.

Ook Deloitte komt hun eigen casestudy bespreken. Zij hebben namelijk ook hun Performance Management Systeem herzien.

Tenslotte zal er ook een alternatief gezocht worden voor de link tussen performance en compensation & benefits.

Get certified in Agile Performance Management!

Naast deelname aan het evenement is het ook mogelijk een tweedaagse opleiding, georganiseerd door het HCI in samenwerking met INTUO, te volgen. Het is de eerste keer dat deze course in West-Europa gegeven wordt.

Dit is een heel actieve opleiding waarin we de huidige stand van een organisatie gaan bekijken. Hoever staat het bedrijf? Wat zijn de eerste dingen waaraan gewerkt moet worden? Hoe ver staat het van een volledig agile performance management systeem,” legt Tim Clauwaert uit. Aan de hand van cases worden de te nemen acties stap voor stap besproken.

Na het volgen van de tweedaagse opleiding ontvangt u een certificaat in agile performance management. Belangrijkst is echter dat u een beter zicht krijgt op de stand van zaken binnen jouw eigen organisatie en welke opportuniteiten er zijn voor verdere ontwikkeling.

Bent u Peoplesphere-abonnee? Dan kunt u gratis deelnemen aan dit evenement! Mail naar events@peoplesphere.be en ontvang uw gratis ticket.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.