NL | FR | LU
Peoplesphere

Warm je collega’s op voor de Business Military Run!

Na 5 succesvolle edities bundelen Zelos en People Sphere hun krachten om samen de eerste Business run te organiseren! Dit evenement vindt plaats op zondag 10 november in het hart van de meest karakteristieke stad de Ardennen, Bastogne.

Bent u op zoek naar een Teambuilding waar de teamgeest, coördinatie, samenwerking en grensverlegging centraal staan? Of zoekt u een manier om uw team deze waarden bij te brengen op een positieve en leuke manier? Dan is deze Business Military Run ideaal voor jullie team!

De Business Military Run is een loopwedstrijd doorheen een echte militaire hindernissenbaan. Op het programma staan twee parcours die gebruikt worden om soldaten om te vormen tot échte militairen. Kies uit de 7 of 13 kilometer en overwin de 15 verschillende obstakels! Gebruik je ellebogen en de hulp van je teamleden om deze tocht succesvol af te werken.

Alle deelnemers krijgen een exclusief Business Military Run t-shirt, een « I Did It » medaille en een goodiebag met tal van verrassingen.

Familie en vrienden zijn van harte welkom om jullie aan te moedigen. De inkom is gratis en er zijn diverse zones voorzien waar de toeschouwers zicht hebben over de verschillende obstakels. Daarnaast is er een kinderzone voorzien en een cateringzone aan de start/finish om iets te eten of drinken.

Wenst u meer te weten te komen? Neem spoedig contact op met ons via info@peoplesphere.be !

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.