NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL102

PSNL102

Dossier N°102: Gendergelijkheid: Is het glazen plafond onverwoestbaar?

Het thema van het maart-dossier van Peoplesphere: gendergelijkheid. Dat onderwerp ligt al jarenlang op tafel, maar helaas constateren we dat de vooruitgang op vlak van gendergelijkheid traag is, te traag. Zou het glazen plafond dan onverwoestbaar zijn? Laten we stoppen met erover te spreken, het is tijd om in actie te treden! Laten we samen ontdekken hoe een bedrijf een waar verschil kan maken in de balans mannen/vrouwen op alle niveaus van de organisatie.

Coverstory

Veronique Vogeleer (Brussels Airport Company)
Veronique Vogeleer werd al van jongs af aan geïnspireerd om in de HR-wereld te stappen. Haar moeder werkte namelijk ook in HR. Het was haar visie op de mens die Veronique ertoe bracht om bewust op zoek te gaan naar een job binnen HR. Ze besefte namelijk heel goed welke impact personeelsbeleid op de business kan hebben. Daarom koos ze ervoor om arbeidspsychologie te studeren.

People Company

KBC
HR is geen zuil die naast de business staat

Humeur

Je hoofd vol mist

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.