NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL84

PSNL84

Dossier N°84: Haal inspiratie van buitenaf!

Wie alle dagen druk in de weer is om te doen wat nodig is, neemt vaak niet de tijd om het hoofd eens op te richten en rond te kijken. Nochtans loont het om af en toe op de tippen van onze tenen te staan en over het muurtje te kijken. Deze maand doen we net dat. Wat uit andere disciplines kan HR inspireren om de dingen anders en beter aan te pakken? Welke ideeën die in andere domeinen gemeengoed zijn, kunnen verfrissing brengen in HR?

COVERSTORY

Jos Destrooper (Lotus Bakeries)
Dames en heren, mogen we u voorstellen: Jos Destrooper, HR Manager of the Year 2014. “Hij is erin geslaagd om HR-tools te ontwikkelen die de taal en de entiteit van het bedrijf weerspiegelen”, wordt hij geloofd door zijn voorgangster Christine Chaltin.

GROOT INTERVIEW

Jean-Paul Teyssen (Carglass)
Jean-Paul Teyssen, CEO van Carglass, is de eerste laureaat van de award Peoplesphere CXO of the Year. “Als je ‘business excellence’ wil behalen, moet je je moet focussen op je eigen medewerkers en je klanten.”

ANDERZIJDS

Veiligheid
“Wij zorgen ervoor dat de ambtenaren van de Europese Commissie in veiligheid hun werk kunnen doen.” Dat is in het kort de functieomschrijving van Guido Vervaet, directeur van het Directoraat Veiligheid.

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.