NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL88

PSNL88

Dossier N°88: Verlonen als maatwerk

Het moment dat de personeelsadministratie een stapje opzij moest zetten en vervangen werd door een strategisch HRdepartement, is meteen ook de dag dat verlonen veel meer bleek dan een payroll laten draaien. Dossier over de allignering tussen strategie en remuneratie, uiteraard, maar zeker zoveel over de antwoorden die comp & ben tracht te geven op de (veranderende) verwachtingen van medewerkers.

COVERSTORY

Sonia Frey (De Lijn)
Bij De Lijn zijn grote veranderingen aan de gang en neemt men de structuur van de organisatie onder handen. De Lijn krijgt één centrale HR-dienst, al is die verspreid over verschillende locaties in Vlaanderen. Sonia Frey is er sinds 2012 Directeur Personeelsbeleid.

GROOT INTERVIEW

Marc Lambotte (Agoria)
“We willen geen zeurkous zijn”, zal hij tegen het einde van het gesprek zeggen, en dat is hij dan ook niet tijdens zijn eerste grote interview als CEO van Agoria. “Er zijn auto’s de 16,5 procent duurder zijn dan andere, maar dan moet je een differentiator hebben.”

ANDERZIJDS

Re-integratie na ziekte
Terug aan de slag na kanker, een burn-out, een lange revalidatie na een ongeval: makkelijk is het niet. Hoe kan je als onderneming die re-integratie zo vlot mogelijk laten verlopen?

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.