NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL93

PSNL93

Dossier N°93: Liefde & Werk een ingewikkelde relatie

Thomas G. Plante, Ph.D., vindt dat het helemaal geen verrassing is dat er zoveel liefdesrelaties en romances ontstaan op de werkvloer. Verschillende wetenschappelijke studies naar aantrekkelijkheid en intieme relaties hebben doorheen de jaren aangetoond dat nabijheid en gelijksoortigheid belangrijke factoren zijn als we spreken over aantrekkelijkheid en romantiek.

Coverstory

Joost Callens (Durabrik)
Durabrik is geen bouwbedrijf als een ander en Joost Callens is geen CEO als een ander. Net zoals de maatschappij en de woningbehoeften veranderden, evolueerde zijn kijk op people management. “Als je mensen de kans biedt om zich continu te blijven ontwikkelen, dan worden niet alleen zij zelf maar ook de klanten en daarmee het hele bedrijf er beter van. Dit vraagt wel een bereidheid van de leidinggevende om continu in de spiegel te kijken en zich bewust te worden van zijn drijfveren. Bij selectie van nieuwe mensen peilen we nu ook naar leerbereidheid als competentie.”

Focus

Hospitalisatieverzekering

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.