NL | FR | LU
Peoplesphere

PSNL97

PSNL97

Dossier N°97: Bestaat positieve stress op het werk?

Moeten bedrijven stress op de werkvloer bestrijden of juist cultiveren om de performance te verhogen? Wij onderzochten hoe People Managers erin slagen om (negatieve) stress om te zetten naar een positieve energie. Welke methodes bestaan er om de druk op de schouders van de medewerkers positief in te zetten om de performance en werkkwaliteit te verhogen? Lees hier alles over in dossier n° 97 van Peoplesphere!

Coverstory

Astrid De Lathauwer (Ontex)
People Management is een kunst. Misschien is dit wel één van de redenen dat Astrid De Lathauwer na haar studies kunstgeschiedenis en politieke wetenschappen via via in de HR-wereld terechtkwam. Toen ze de human ressources eenmaal ontdekt had, wist ze dat ze er verder in wou gaan. Na al een mooie carrière in de HR-wereld, blikken we even terug op haar ervaringen en kijken we vooruit naar haar recente uitdagingen bij Ontex.

PeopleCompany

Actiris
Bij Actiris ziet men dat het aantal werklozen in Brussel maandelijks vermindert. Maar nog belangrijker: het aantal tewerkgestelden stijgt, en dat zegt eigenlijk nog veel meer! Alle indicatoren wijzen op een verbeterende situatie…

Analyse

Case Amazon
Werken bij Amazon, verschrikkelijk of niet?

U kunt dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15€ per pdf (u ontvangt het volledige magazine). U kunt er ook voor kiezen om het magazine per post opgestuurd te krijgen aan de prijs van 15€ per magazine.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.