NL | FR | LU
Peoplesphere

Zijn uw kandidaten ook uw ambassadeurs?

In een non-profit omgeving worden organisaties geconfronteerd met de uitdaging om de juiste mensen te vinden én te binden.. waarbij ze beschikken over een aantal troeven, maar ook een aantal handicaps. Duidelijke en betrouwbare indicatoren over de talenten die ze voor ogen hebben en weten wat er echt leeft bij (potentiële) werknemers moet hen toelaten om snel(ler) en gepast(er) te handelen.

In navolging van de studiedag op 31 januari over het thema ‘Innovation + Quality + Metrics’ worden in de loop van 2012 drie praktische workshops georganiseerd. Tijdens deze derde workshop maakt u kennis met de trends op de arbeidsmarkt die een kwalitatieve rekrutering mogelijk maken en u de sleutelelementen in handen geven. Acerta stelt de resultaten voor van haar groot kandidatenonderzoek ‘Wie schrijft, wie blijft?’, uitgevoerd bij duizenden medewerkers over het hele land.

Hoe beweeglijk zijn ‘potentiële’ werknemers momenteel op de arbeidsmarkt? Wat maakt dat zij al dan niet vertrekken of zelf ook ander talent aantrekken in uw organisatie? Komt het externe imago van uw organisatie overeen met de interne beleving van uw mensen? En is ‘reputatiemanagement’ eerder een trend of een noodzaak? Kortom, u proeft er van een inspirerende mix op het vlak van Human Resources, met up-to-date feedback van duizenden kandidaten, een non-profitorganisatie die haar ervaringen komt delen, boeiend advies van deskundigen en een interessante dialoog met het publiek.

Resources

Intro van Peoplesphere
Presentatie van Acerta
Presentatie van Valida

Programma

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.