NL | FR | LU
Peoplesphere

15th mRH Congress – Corporate Social Responsibility – Galerij

Een ‘trendy’ thema dat roept om duidelijke antwoorden vanuit het bedrijfsleven. Biedt de sociale verantwoordelijkheid die vanuit de bedrijven wordt gevraagd, nieuwe mogelijkheden voor het hr-departement?

Opnieuw stelt het MRH-congres pertinente vragen :
– Moeten wij (en onze medewerkers) rotsvast geloven in de drie P’s van het duurzaam ondernemen (People/Profit/Planet) ? Moeten de drie P’s een vaste waarde worden in ons hr-beleid en onze business strategie?
– Welke initiatieven kunnen er vanuit human resources groeien om bedrijven te helpen bij het aanpakken van maatschappelijke problemen ?
– Hoe integreren we essentiële vragen en een economische visie in de strategie van onze bedrijven ?
– Kan de waarde van ons economisch leven in tact blijven als de bussines en de visie van het bedrijf zich moet aanpassen aan de maatschappelijke waarden.

Het MRH-congres is een unieke gelegenheid om het alledaagse te ruilen voor de reflectie op lange termijn. Hebben we redenen genoeg om te geloven in ‘People-Profit-Planet’, de drie pijlers van duurzame ontwikkeling, en om ook onze medewerkers daarvoor te motiveren? En kunnen we die drie pijlers met elkaar verzoenen in de business en hr-strategie van onze ondernemingen? In Sevilla krijgt u alle kansen om deze vragen aan te pakken.

Galerij

ProgrammaResources

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.