NL | FR | LU
Peoplesphere

De 31e editie van de HRM Night© wordt op een later datum verplaatst.

Na uitvoerig overleg met onze laureaten, partners en stakeholders, zijn we genoodzaakt de beslissing te nemen om deze 31e editie van HRM Night©, gepland voor 2 april, te verplaatsen naar een later tijdstip.

De gezondheidssituatie van ons land en op het Europese continent plaatsen ons momenteel voor zeer interessante vragen …
Welke positie moeten we innemen tegenover een ziekte die prioritair bestreden wordt met een aanbeveling tot het invoeren van een “sociale distantiëring”, terwijl het hart van onze dagelijkse activiteiten bestaat uit het leggen van banden en het bundelen van krachten binnen onze bedrijven? Wordt zeker later besproken …

Door onze jaarlijkse bijeenkomst uit te stellen, nemen we deel aan de strijd tegen de verspreiding van het virus. Prioriteit voor ieders gezondheid en veiligheid! We nemen onze verantwoordelijkheid.
De voorwaarden zijn immers momenteel niet vervuld om ten volle te kunnen genieten van een geweldige avond met uitwisseling van best practices en de erkenning van de talenten van het afgelopen jaar.

Zodra de situatie het opnieuw zou toelaten, zullen we U onze nieuwe datum meedelen om samen de winnaars van dit jaar 2020 te ontdekken en te vieren.
We zullen een paar weken moeten wachten voordat we ontdekken wie de HR Manager of the Year©, HR Team of the Year© en Young HR Leader of the Year© van 2020 zijn.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!
Zorg goed voor jezelf, je naasten en degenen die in deze moeilijke tijd geïsoleerd zouden zijn. En tot snel!

Jean-Paul ERHARD, managing partner HRM Night©

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.