NL | FR | LU
Peoplesphere

De payrollervaring stroomlijnen en vereenvoudigen kan via één uniforme en geïntegreerde oplossing voor organisaties.

Workday, een leidende leverancier van oplossingen om organisaties te helpen hun personeel en kapitaal te beheren, kondigt Global Payroll Connect aan, een uniforme wereldwijde payrolloplossing die naadloos verbinding kan maken met payrollproviders om een end-to-end wereldwijde payrollervaring te bieden. Met integraties in het wereldwijde partnerecosysteem van Workday stelt Global Payroll Connect klanten in staat om al hun payroll-, HR- en personeelsbehoeften rechtstreeks binnen Workday te beheren.

Volgens een nieuw rapport van Workday heeft de helft van de wereldwijde organisaties geen eenduidig overzicht van alle wereldwijde payroll, realtime inzicht in personeelskosten of realtime gegevensintegratie, waardoor het moeilijk is om uitgaven in het wereldwijde personeelsbestand te begrijpen en ervoor te zorgen dat payrollgegevens nauwkeurig en compliant zijn.

Met vooraf gebouwde API-integraties kan Global Payroll Connect de implementatiekosten tot 50 procent verlagen en een enkel toegangspunt en inzicht bieden in de status van de salarisverwerking voor het wereldwijde personeelsbestand van een organisatie. Deze gestroomlijnde ervaring stelt klanten in staat om kritieke componenten te verwerken en te openen terwijl ze de salarisadministratie uitvoeren, inclusief personeelsgegevens, afwezigheid, tijdregistratie, voordelen, compensatiegegevens en meer, zonder dat ze aangepaste integraties hoeven te maken.

“Gemiddeld beheren organisaties vijf of meer salarisadministratiesystemen, wat tijdrovend en kostbaar is en kan leiden tot problemen met de afstemming van gegevens”, aldus Cristina Goldt, general manager workforce and pay, Workday. “Samen met onze partners maken we het voor klanten gemakkelijker om al hun wereldwijde salarisadministratie-activiteiten rechtstreeks binnen Workday te consolideren om hun werknemers een betere, efficiëntere manier te bieden om toegang te krijgen tot en controle te hebben over hun salarisadministratiegegevens.”

Met Global Payroll Connect kunnen klanten:

  • De implementatietijden versnellen, kosten verlagen en de time-to-value maximaliseren door de noodzaak te elimineren om talloze integratiesystemen te maken en te onderhouden voor lokale salarisadministraties.
  • De efficiëntie verhogen door wereldwijde payroll-activiteiten samen te brengen – of het nu gaat om een Workday-payrolloplossing of een partner – allemaal binnen Workday, waardoor ze één bron van waarheid krijgen met HR-, personeels- en salarisinzichten, ongeacht waar werknemers worden betaald.
  • Betere werknemerservaringen bieden door werknemers selfservicetoegang te geven tot hun payroll-gegevens op één plek (bijv. loonstroken, voordelen, bonussen, betaalde verloftijd, enz.), zodat ze hun tijd niet hoeven te besteden aan het inloggen op meerdere oplossingen om deze informatie te bekijken.
This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.