NL | FR | LU
Peoplesphere

Samenwerking tussen Google en PwC moet bedrijven helpen groeien in een veranderende wereld

PwC en Google kondigden de lancering van een zakelijke samenwerking aan om nieuwe en innovatieve diensten aan bedrijven wereldwijd aan te bieden. Door de snelle technologische innovaties is de manier waarop en de plaats waar mensen werken fundameel aan het veranderen. Daardoor moeten bedrijven hun organisatie transformeren. PwC en Google kunnen samen die transformatie doen gebeuren.

Google heeft ongeziene innovaties op het vlak van technologische platforms en het gebruik van het internet. PwC van zijn kant heeft een diepgaande ervaring met de bedrijfswereld en een breed waaier aan diensten en actuele inzichten, zowel op strategisch als uitvoerend vlak. PwC en Google gaan bedrijven helpen om effectiever samen te werken, om technologie en informatie beter te gebruiken en om zich aan te passen aan de wereldwijde disruptieve krachten.

PwC en Google gaan diensten ontwikkelen in drie gebieden:

1. Bedrijven helpen slagen door de inzichten van PwC te combineren met Google Apps en de Google suite van cloud-gebaseerde collaboratie- en productiviteitstools.

2. De analytische sterkte van PwC combineren met het Cloud Platform van Google, zodat bedrijven beter gewapend zijn om nieuwe diensten te ontwikkelen en hun operaties te optimaliseren.

3. PwC en Google gaan bedrijven samen de weg tonen om baanbrekend werk te leveren in hun sector.

PwC is zelf al begonnen om Google for Work producten in zijn eigen organisatie in te voeren. Google Apps worden geïntroduceerd bij 40.000 medewerkers in de VS en 5.000 in Australië.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.