NL | FR | LU
Peoplesphere

Business lounges van 50 Belgische coworking locaties gratis ter beschikking tijdens de week van de mobiliteit.

Tijdens de week van de mobiliteit, van 16 tot 22 september, zijn de business lounges van alle Belgische IWG kantoren gratis toegankelijk voor iedereen die dichtbij huis wil werken. Professionals kunnen een dag komen werken in een IWG locatie naar keuze. De meer dan 50 Belgische IWG locaties liggen vaak in de buurt van treinstations en zijn dus goed bereikbaar voor zij die de auto willen laten staan tijdens de week van de mobiliteit.

Van 16 tot 22 september vindt de Europese week van de Mobiliteit opnieuw plaats. Ook in België worden allerlei initiatieven georganiseerd rondom duurzame mobiliteit. IWG, ‘s werelds grootste aanbieder van flexibele werkplekken, heeft dankzij de meer dan 50 kantoren verspreid over heel België een nationaal netwerk en biedt op die manier de mogelijkheid om dichtbij huis te werken en woon-werkverplaatsingen terug te dringen. Werknemers willen minder tijd en geld besteden aan reizen zonder het sociale aspect van het kantoorleven te verliezen. Dicht bij huis werken leidt tot een betere balans tussen werk en privéleven en tegelijkertijd helpt het bedrijven om hun CO2-voetafdruk te verkleinen. Tijdens de week van de mobiliteit is iedereen welkom om een dag vanuit de business lounges van een Spaces of Regus-kantoor in de buurt te werken om zo van de voordelen van dichtbij huis werken te proeven.

Uit eerder onderzoek van IWG onder FTSE 250 bedrijven en werknemers bleek al dat 76% van de ondervraagde werknemers het verminderen van woon-werkverkeer belangrijk vindt om de klimaatcrisis te bestrijden. Bijna de helft (45%) zou bovendien weigeren om weer vijf dagen per week te gaan pendelen. “Concreet betekent dit dat bedrijven oplossingen moeten zoeken zodat hun werknemers van thuis of dichtbij huis kunnen werken. Ons nationaal netwerk van flexibele kantoren biedt die oplossing. Het woon-werkverkeer wordt teruggedrongen, werknemers verliezen minder tijd met pendelen wat zorgt voor een betere work-life balans en er wordt bespaard op verplaatsingskosten.” zegt William Willems, General Manager IWG België en Luxemburg.

Praktisch
Op werkdagen van 16-22 september worden de business lounges van alle Regus en Spaces kantoren in België opengesteld voor professionals die er een dag willen komen werken. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de community manager aan de receptie van het kantoor.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.