NL | FR | LU
Peoplesphere

Digitale transformatie van payroll management. Download de gratis White Paper van Persolis en Peoplesphere.

Hoe de autonomie van managers en de Employee Experience verbeteren? Vereenvoudiging van administratieve processen kan het begin zijn van een positieve ‘Employee Experience’? De samenwerking tussen Decathlon Belgium en Persolis geeft ons waardevolle stof tot nadenken in deze tijden van digitale revolutie…

De digitale transformatie van de payroll beoogt immers een dubbele doelstelling. Aan de ene kant om het leven van managers makkelijker te maken. Anderzijds om de werknemers vanaf hun eerste dag een voorproefje te geven van de efficiëntie die hun loopbaan binnen de onderneming zal kenmerken.

Een snel en correct beheer van administratieve en verloningskwesties is ongetwijfeld een fundamentele pijler in de vereenvoudiging van het leven van de werknemers. Decathlon Belgium deed beroep op Persolis voor zijn expertise in digitale transformatie gericht op het verbeteren van de « Employee Experience ».

Download de gratis White Paper voorgesteld door Persolis en Peoplesphere en ontdek de doelstellingen, de methode en de voordelen van een geslaagd project in verband met het verbeteren van deze zogenoemde « Employee Experience ».

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.