NL | FR | LU
Peoplesphere

Het juiste tempo van Change Management

De wereld verandert… en snel! Dat wil zeggen dat bedrijven die willen overleven, moeten evolueren. De enige constante vandaag is de verandering. En de enige vraag is… hoe snel moeten we veranderen? Op het tempo van een snelle tango, op het zware ritme van R&B of moeten we rustig slowen doorheen het changetraject?

Change Management is in veel bedrijven al helemaal geïntegreerd. Iedereen beseft het belang daarvan. Maar als de change mislukt, wat is dan de oorzaak? Vaak heeft de menselijke dimensie daar alles mee te maken.

Te snel, en geen enkele medewerker kan volgen en nog minder zich de change eigen maken. Te traag, en niemand beseft dat er iets verandert…

Voor het dossier n°104 van Peoplesphere zijn we op zoek gegaan naar de criteria voor het kiezen van het juiste tempo van change. Ook onderzochten we hoe werkgevers het energieniveau van hun medewerkers voldoende hoog kunnen houden doorheen het volledige changetraject!

Meer lezen? Sla binnenkort uw Peoplesphere n°104 open! Nog niet geabonneerd? Klik hier!

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.