NL | FR | LU
Peoplesphere

HRM Night 2018 : lancering van de tweede Références Talent Acquisition Award.

Op 22 maart 2018 viert de HRM Night met veel luister zijn 29ste editie. Meer dan ooit is dit de onmisbare afspraak voor de professionals van het human resources management in België. Dit jaar nog wordt de ‘Références Talent Acquisition Award’ in het kader van de HRM Night uitgereikt.

Dankzij de partners verzamelt de HRM Night elk jaar alle HR-professionals, maar we verwelkomen ook bedrijfsleiders die hebben begrepen hoe belangrijk people management is voor de groei van hun organisatie. In 2017 waren er meer dan 850 deelnemers!

De “Références Talent Acquisition Award” zal  dus uitgereikt worden op 22 maart 2018 in de Autoworld te Brussel. Deze award heeft als doel de beste rekruteringsprojecten en employer branding-projecten in de spotlights te zetten. De deelnemers van de 29ste HRM Night, 850+ HR professionals in totaal, zullen de winnaar die avond zelf ‘live’ verkiezen.

We nodigen daarom alle bedrijven die stappen hebben gezet op vlak van rekrutering en employer branding in de loop van het voorbije jaar om hun realisaties te delen met de HR community.

Laat deze kans niet liggen ! Stuur uw dossier voor de 15de januari 2018.
Click hier om de videos van de 3 genomineerde campagnes van 2017 te kijken.

Meer info beschikbaar via email : redactie@peoplesphere.be

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.