NL | FR | LU
Peoplesphere

HRT13

HRT13

Dossier n°13: Sociale Innovatie

Daarnaast vindt u in de HR-Gids vier extra pagina’s over hoe u een training het best laat slagen in uw bedrijf.

1 jaar HR Tribune: het verslag van het event

Alle sprekers waren er: Kris Peeters, Vlaams minister-president, Jos Kayaerts, ex-personeelsdirecteur van Volkswagen Vorst, Geert Goossens, verantwoordelijke rekrutering en potentieelinschatting bij KBC, Jan Peeters van Partena, Geert Vercaeren, director human capital bij Deloitte Consulting en Christian Dirkx, voorzitter van het HR-Lab. Alle uiteenzettingen waren even verhelderend als boeiend en het verslag vindt u in het novembernummer van HR Tribune.

Karin Van Roy (InBev) wordt voorzitster van het zestiende MRH-Congres

Karin Van Roy, People Director Supply and Industrial Relations Western Europe, zegde toe als nieuwe voorzitster voor het zestiende MRH-congres dat van 28 tot 31 mei in Stockholm plaatsvindt. Van Roy is al twintig jaar bij de brouwerijgroep InBev en maakte zowel de fusie tussen Artois en Piedboeuf tot Interbrew als de fusie met het Braziliaanse Ambev mee. Vanuit haar diepgaande kennis van de business en een sterk onderbouwde hr-ervaring legt ze uit waarom “Waarden en Prestaties”, het thema van het congres, voor haar en haar team een dagelijkse uitdaging vormen.

Références

– Références krijgt een radio
– Case: Unique Interim

U kan dossiers verschenen in vorige nummers van Peoplesphere verkrijgen aan de prijs van 15 € per pdf dossier – 15 € per dossier op papier.

Bestel het afzonderlijk nummer via e-mail, of neem een abonnement en mis geen enkel dossier meer.

This website is brought to you by Quasargaming.com's online Fruitautomaten games such as Speelautomaten and Gokautomaten.